2013 m. balandžio 17 d., trečiadienis

23 (53) Becca Fitzpatrick "Tyla"

Įvertinimas: 4/5
Mano nuomonė: Tai trečioji "Puolusio angelo" knyga ir deja ne paskutinė. Gaila, kad tiek ilgai reikia laukt, kol pasirodys visos išverstos dalys.. Kadangi dabar skaičiau visas tris iš eilės, tai buvo tikrai įdomu ir iškart norėjosi imti kitą dalį, bet nežinau ar po metų (o gal dar vėliau) besinorės imti ketvirtąją dalį. Tiesiog žmonės gi keičiasi ir jų skaitomų knygų skonis taip pat. Na bet niekada nesakyk niekada :) O kalbant apie trečiąją dalį, tai ji tikrai buvo įdomi ir labai greitai persiskaitė. Na pradžioje truputį nervino ta Noros prarasta atmintis, bet įpusėjus knygą susitaikiau su tuo ir kuo toliau, tuo tapo įdomiau skaityti. paskutinius šimtą puslapių perskaičiau negalėdama atsitraukti :) Tik erzina perskaičius knygą tas pojūtis, kad dar ne viskas ir istorija dar tęsis. Manau, jei jau rašomos kelios dalys, tai galima jas atskirti taip, kad kiekvieną atskirai skaitant būtų įdomu ir nesijaustum kažką praleidęs, nors skaitant iš eilės jos irgi sietųsi. Tai nėra parasta, bet gi tam ir yra geri rašytojai :)
Oficialiai: "Ar galima išgirsti tiesą tyloje?
Nora Grei negali prisiminti pastarųjų penkių mėnesių. Atsipeikėjusi nuo sukrėtimo, patirto pabudus kapinėse ir išgirdus, kad buvo dingusi kelias savaites, – ir niekas nežinojo, nei kur ji, nei su kuo, – Nora mėgina grąžinti gyvenimą į įprastas vėžes. Lankyti mokyklą, linksmintis su geriausia drauge Vi ir vengti šiurpinančio naujo mamos draugo.
Tačiau Nora pasąmonėje girdi balsą, jai ramybės neduoda mintis, kuri, regis, yra pasiekiama ranka. Merginai prieš akis vis iškyla angelo sparnai ir nežemiškos būtybės, neturinčios nieko bendra su įprastiniu Noros gyvenimu.
Be to, merginą persekioja įkyrus jausmas, kad jai kažko trūksta.
Tada ji atsitiktinai sutinka seksualų nepažįstamąjį ir pajunta jam paslaptingą trauką. Regis, jis žino visus atsakymus... ir pavergia Noros širdį. Bendraujant su vaikinu atmintis palengva grįžta, mergina jį įsimyli. Vėl. 
Pirmieji du Beccos Fitzpatrick romanai: „Puolęs angelas“ ir „Crescendo“ išsyk tapo New York Times bestseleriais. Autorė baigė universitetines sveikatos apsaugos studijas, bet nedirbo pagal specialybę, o iškart ėmėsi rašyti. Laisvalaikiu Becca bėgioja, griozdžiasi po batų parduotuvių lentynas ar žiūri detektyvus per televiziją. Ji gyvena Kolorado valstijoje. Daugiau sužinosite apsilankę jos tinklalapyje beccafitzpatrick.com.
Puslapių skaičius: 368 psl.
Išleido: Alma literra, 2012
Knyga: iš bibliotekos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą