2013 m. balandžio 5 d., penktadienis

21 (51) Becca Fitzpatrick "Crescendo"

Įvertinimas: 4/5
Mano nuomonė: Tai antra dalis knygos "Puolęs angelas". Iš pradžių knyga labai nuvylė. Buvo nuobodoka ir per daug paaugliška, bet pabaiga viską atpirko. Paskutinius puslapius tiesiog "suvalgiau". Šioje dalyje nemažai intrigų. Draugai išduoda draugus, o kas man labiausiai patinka, kad neaišku iki pat pabaigos kas, kieno pusėje. Žodžiu, jei išlauksit iki pabaigos, tai tikrai nenusivilsit ;) Imsiu ir trečią dalį. Žiūrėsiu, kuo ši istorija baigsis. Įtariu - laimingai :)
Oficialiai: Ši knyga – New York Times bestselerio „Puolęs angelas“ tęsinys.
Noros gyvenimas toli gražu netobulas. Mergina susidraugauja su savo angelu sargu Lopu (jis, jei nekreipsime dėmesio į pareigas, yra visai ne angeliškas), tačiau jų meilei nelemta sužydėti. Lopas ima nuo jos tolti, ir Nora negali suprasti, ar jis tai daro jos labui, ar dėl to, kad Lopo dėmesį patraukė didžiausia Noros priešė Marsė Milar. Maža to, Norai vaidenasi nužudytas tėvas, ir mergina pasiryžta išsiaiškinti tėvo mirties kaltininką.
 Kuo labiau Nora gilinasi į šią mįslę, tuo dažniau jai kyla klausimas, ar tėvo žūtis nesusijusi su jos – nefilimės - krauju. Be to, Noros gyvybei nuolat gresia pavojus. Nesulaukusi pagalbos iš Lopo, Nora imasi veikti pati. Per daug pasitikėdama savo angelu sargu mergina dažnai rizikuoja. Tačiau ar Lopas vertas jos pasitikėjimo? O gal jo siela – tamsi paslaptis?
Puslapių skaičius: 360 psl.
Išleido: Alma littera, 2011
Knyga: iš bibliotekos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą