2013 m. spalio 29 d., antradienis

49 (79) Michael Crichton "Demaskavimas"

Įvertinimas: 4/5  
Mano nuomonė: knyga tikrai nebloga. Greitai ir įdomiai susikaitė. Tik vienas šios knygos trūkumas - tai aukštųjų technologijų (kompiuterių, telefonų) tematika. Tai dalykas, kuris labai greitai kinta ir juokinga skaityti apie tuo metu didžiausią naujovę - mobilieji telefonai, kurie gali perduoti ne tik garsinę, bet ir vaizdinę medžiagą, o jų baterija laiko "net" keturias valandas :) Jei neatsižvelgtume į šį niuansą, tai knyga tikrai puiki. labai įdomus pasakojimo variantas pasirinktas, kad seksualinio priekabiavimo byloje auka yra vyras, o ne moteris. Kaip į tai reaguoja bendradarbiai, visuomenė? Kiek reikia paaukoti, kad kovotum su šituo.
Be to, autorius nurodo, kad istorija paremta tikrais faktais. Tai priduoda tik dar daugiau žavesio. Žodžiu, kam nekliūva aukštųjų technologijų gerokai pasenusios naujovės, tam tikrai rekomenduoju šią knygą.
Oficialiai: “ Brutali konkurencija milžiniškoje įmonėje... Pavojingas pelės ir katės žaidimas, kuriame veikėjai ne sykį apsikeis vaidmenimis... Šokiruojantis kaltinimas, kuris kelia grėsmę reputacijai, karjerai ir žmogaus likimui... Tomas Sandersas - sėkmingai karjerą darantis profesionalas. Tačiau vieną dieną jis sužino, kad viceprezidento postą, į kurį pretendavo, užėmė Meredita Džonson, gerokai jaunesnė moteris ir dar - buvusi jo meilužė. Negana to, po vieno pasitarimo už uždarų durų moteris apkaltina Tomą seksualiniu priekabiavimu, nors pati nesėkmingai mėgino jį suvilioti... Sandersas staiga atsiduria košmariškame apgaulės tinkle, kuriame pats įvardijamas nusikaltėliu. Desperatiškai siekdamas išgelbėti savo karjerą ir reputaciją Tomas demaskuos ne vieną savo darbdavio paslaptį... ir cinišką planą jį pašalinti."
Puslapių skaičius: 416 psl.
Išleido:  Obuolys , 2009
Knyga: nuosava.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą