2013 m. vasario 20 d., trečiadienis

11 (41) Stephenie Meyer "Jaunatis"

Įvertinimas: 3/5
Mano nuomonė: pagaliau prisiverčiau ir šitą knygą pabaigti perskaityti. Pirmąkart skaitant knygą taip nervino tas "seilėjimąsis". Tiesiog perdėta meilė, skausmas ir visa kita. Pati istorija būtų nebloga, jei išmestume tuos visus Myliu Noriu Negaliu... Tikiuosi trečioje dalyje bus daugiau veiksmo ir mažiau to perdėto jausmų rodymo. Tik nežinau kada rasiu laiką paskutinėms dviems dalims perskaityti. Gal kur važiuodama pasiimsiu. Nes laukia daugybė daug įdomesnių knygų :)
Oficialiai: Belai Svan vienas dalykas svarbesnis net už gyvybę – tai Edvardas Kalenas. Tačiau mylėti vampyrą – dar pavojingiau nei Bela kada nors įsivaizdavo. Edvardas jau ištraukė Belą iš vieno piktojo vampyro letenų, tačiau dabar, kai jų nepaprasti santykiai ima kelti grėsmę viskam, kas jiems brangu, jaunuoliai suvokia, kad rūpesčiai tik prasideda...
Daugybė New York Times bestselerio Saulėlydis pakerėtų skaitytojų nekantriai laukia nelaimingų įsimylėjėlių Belos ir Edvardo istorijos tęsinio. Jaunatyje Stephenie Meyer pateikia naują patrauklų romantikos, įtampos ir antgamtiškumo derinį. Aistringa, jaudinanti ir kupina stulbinamų netikėtumų bei posūkių ši vampyrų saga vieną dieną tikrai taps literatūros klasika.
Puslapių skaičius: 488 psl.
Išleido: Alma littera, 2008
Knyga: nuosava.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą