2012 m. lapkričio 6 d., antradienis

23 (23) Paulo Coelho "Šviesos kario vadovas"

Įvertinimas: 3/5
Mano nuomonė: Na šiandien atsiverčiau šią knygutę ir apstulbau, kokio didumo raidės! Neatsimenu, kada esu skaičius tokią knygą, kai 120 psl. perksiatymui nereikia net pusantros valandos :) Na bet kai paskui išsiaiškinau, tai čia tiesiog viena iš tų knygučių, kuriose išdėstytos mintys iš serijos "kaip būti laimingesniam", "kaip būti turtingam" ir pan. Ne itin mėgstu tokio tipo knygas, o ši irgi nieko naujo nepasakė. Rekomenduoju tik tiems, kas dievina Coelho ir šiaip visokius patarimus.
Oficialiai: Ši knyga - kvietimas kiekvienam iš mūsų įgyvendinti savo svajones, atsilaikyti prieš nežinomybę ir klusniai eiti likimo nubrėžtu keliu. Kartu tai raginimas atrasti savyje šviesos karį. Įkvepiančiomis trumpomis istorijomis ir sentencijomis autorius kviečia kiekvieną žengti kario keliu. Kario, vertinančio gyvenimo stebuklą, nebijančio pralaimėti, nebijančio būti tuo, kuo jis trokšta būti.
Paulo Coelho knygos išverstos į 56 kalbas, skaitytojai iš 150 šalių, nepaisant nei tikėjimo, nei kultūrinių skirtumų, žavisi jomis. 
Puslapių skaičius: 158 psl.
Išleido: Vaga, 2006
Knyga: nuosava.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą