2012 m. rugsėjo 25 d., antradienis

3 (3) John Grisham “Partneris”

Įvertinimas: 4/5
Mano nuomonė: Puikus rašytojas, puikūs jo kūriniai. Jau ne vienas perskaitytas, o šis ne išimtis. Grisham sugeba įtraukti į knygą, nors realiai veiksmo didelio kaip ir nėra. Pagrindinė mintis - pinigai ir ką žmonės gali dėl jų padaryti. Ar teisinga pavogti neteisėtai įgytus pinigus? Ar meilė gali laimėti prieš pinigus? Ir dar daugelis kitų klausimų, kylančių skaitant šią knygą. Ypač patiko knygos pabaiga, kur iki pat paskutinės minutės nebuvo aišku, kuo visa tai baigsis. O baigėsi… Ohoho :)
Oficialiai:Ketverius metus jis vaizdavosi, kaip jausis sugautas.
Dabar jis gulėjo sukaustytas siaubo.
Beveik visiškai nuogas, pririštas it gyvulys jis suprato, jog prieš akis - kelios nepakeliamų kankinimų valandos…
Patrikas Laniganas buvo visų mėgstamas, daug uždirbantis klestinčios advokatų firmos Misisipės valstijoje partneris, tačiau sumanė savo firmą apvogti - pabėgo, pasiglemždamas devyniasdešimt milijonų dolerių. Ketverius metus jis gyveno vengdamas turtingųjų ir galingųjų, ėmėsi visokiausių gudrybių, kad tik jo nesurastų. Tačiau tai buvo neišvengiama. Jį sučiupo Brazilijos džiunglių pakraštyje.
Patrikas grąžinamas į tėvynę. Viename Misisipės valstijos mieste netrukus prasidės neįprastas teismo procesas. Kaltintojams it rykliams aplink Patriką grėsmingai sukant ratus, advokatui rengiantis ginti savo studijų draugą, padedant mylimajai, o buvusiems partneriams laukiant keršto valandos, išaiškėja netikėčiausių dalykų. Tačiau labiausiai ieškomas visų laikų nusikaltėlis Patrikas Laniganas žino tai, ko nežino niekas kitas visame pasaulyje. JIS ŽINO TIESĄ…
Puslapių skaičius: 335
Išleido: Eugrimas, 2002
Knyga: nuosava (artimiausiu metu bus išmainyta).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą