2012 m. rugsėjo 25 d., antradienis

1 (1) John Grisham “Kalėdų nebus”

Įvertinimas: 3/5
Mano nuomonė: neseniai perskaičiau šią knygą. Negaliu pasakyt, kad knyga būtų labai sužavėjus ar nepatikus. Tiesiog paprasta, linksma knygelė, kurios tikrai nesitikėjau perskaičiusi keletą kitų John Grisham knygų.
Tiesiog buvo įdomu iš šono stebėti kokia beprotiška karštligė apima žmones artėjant didžiausioms metų šventėms. Kaip visi tiesiog kraustosi iš proto ir šluote šluoja lentynas, be saiko leidžia pinigus.
Ši knyga parodo ne tik kaimynų priešiškumą, bet ir pagalbą, kai ji labiausiai reikalinga. Žodžiu knyga, priverčianti pagalvoti apie šių laikų žmogaus skubėjimą, tradicijas. Tik labai ryškiai jaučiama, kad knyga apie amerikiečius, kurių daugelis tradicijų ne visiškai sutampa su mūsiškėmis, o labiau primena matytą per filmus Kalėdų karštligę. Tačiau knygos pabaiga netikėta, o tai didelis pliusas bet kokiai knygai :)
Žodžiu lengvo turinio knyga, tinkanti atsipalaidavimui po sunkios darbo dienos :)
Oficialiai: Įsivaizduokite, kad šiemet Kalėdų nešvęsite. Visų pirma, išvengsite alinančio stumdymosi sausakimšose parduotuvėse. Ramia širdimi atsisakysite banalaus pobūvio darbe. Nė į burną neimsite įkyrėjusių vaisinių sausainių. Galiausiai nereikės sukti galvos, kur padėti kalnų suneštų kalėdinių dovanų ir stebėtis, kaip čia atsitiko, kad po švenčių likote tuščiomis kišenėmis.
Vis dėlto… Derėtų gerai apsvarstyti, ar pabėgti nuo Kalėdų - pati geriausia išeitis.Puslapių skaičius: 174psl

Puslapių skaičius: 174psl
Išleido: Jotema, 2006m
Knyga: nuosava



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą