2013 m. gegužės 27 d., pirmadienis

30 (60) Kami Garcia, Margaret Stohl "17 mėnulių"

Įvertinimas: 4/5
Mano nuomonė: knyga tikrai stora, bet skaitosi labai lengvai. Nepasakyčiau, ar geresnė, ar nuobodesnė dalis. Tiesiog istorija rutuliojasi toliau. Atsiranda daugiau veikėjų, pavydo, nesusišnekėjimo. Tiek Itano, tiek Linos gyvenime atsiranda priešingos lyties žmogus, kuriam jaučiami tam tikri jausmai. Tik antroje knygos pusėje išsiaiškinama, kas iš tikrųjų jaučiama ir kad tikroji meilė yra tik tarp Itano ir Linos. Šitoje dalyje vėl atgyja Itano mama ir Linos dėdė Meikonas. Kiekvienas savu būdu. Išsiaiškinama, kas visgi juodu siejo..Bet labiausiai nuvylė tai, kad čia dar ne paskutinė dalis... O ji dar net nėra išlaista lietuvių kalba.
Žodžiu dalis tikrai nebloga, bet nepasakyčiau, kad kažkuo labai išskirtinė.
Oficialiai: "KAI KURIOS PASLAPTYS KEIČIA GYVENIMĄ...
KITOS ATIMA GYVYBĘ.
Prieš kelis mėnesius tikėjau, kad niekas niekada šiame mieste nepasikeis. Dabar žinojau geriau ir tik troškau, kad tai būtų tiesa.
Nes tą akimirką, kai pamilau merginą kerėtoją, iškilo pavojus visiems mano mylimiems žmonėms. Lina manė, kad prakeikta tik ji viena, bet klydo.
Dabar tai buvo mudviejų prakeiksmas.
Būdami kartu Itanas ir Lina gali atremti bet kokius Gatlino siunčiamus išbandymus. Vis dėlto, patyrusi tragišką netektį, Lina ima trauktis, nusinešdama ir paslaptis, kurios patikrina jųdviejų draugystę. Dabar, kai Itano akims atsivėrė tamsioji Gatlino pusė, trauktis nebėra kur. Persekiojamas tik jam vienam matomų regėjimų Itanas dar giliau įtraukiamas į painią miesto istoriją ir atsiduria pavojingame požeminių koridorių labirinte, skersai ir išilgai išraizgiusiame Pietus, kur viskas kitaip, nei atrodo.
Puslapių skaičius: 536 psl.
Išleido: Alma littera, 2012
Knyga: iš bibliotekos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą