2013 m. gegužės 13 d., pirmadienis

28 (58) Sandra Brown "Liudytoja"

Įvertinimas: 5/5
Mano nuomonė: Štai dar viena mano perskaityta Sandros Brown knyga. Ir kaip ir kitos, tikrai nenuvylusi. Tai viena iš tų knygų, kur paimi į rankas ir galvoji, o kas bus kitame puslapyje, dėl ko čia taip ir t.t. Brown puikiai sugeba išlaikyti intrigą iki pat pabaigos. Nors šioje knygoje neapsivertė paskutiniuose puslapiuose viskas aukštyn kojomis, bet kiekviename puslapyje kas nors išaiškėdavo ir visa istorija tapdavo suprantamesnė. Patiko, kad knyga su laiminga pabaiga. Taip pat mėgstu, kai knygos herojai nėra vien teigiami ar vien neigiami. Kiekvienas turi savo pliusų, savo minusų. Net ir pagrindinė herojė Kendalė yra tikrų tikriausia melagė. Visa istorija prasidėjo nuo melo. Dar prie istorijos pridėtos žudynės, rasizmas, meilė (ne tik tarp vyro ir moters, bet ir tarp sūnaus ir tėvo). Kaip baisus fanatizmas gali pakeitsi žmogaus gyvenimą, kai net pagrindinės vertybės paminamos - tėvas nušauna sūnų. Žodžiu, knyga pilna įvairaus plauko individų istorijų, kur kiekvienas turi savų problemų ir savaip jas sprendžia.
Oficialiai: "Sandra Brown knyga „Liudytoja“ pasakoja istoriją apie jauną moterį, Kendalę Diton, kuri atvyksta į mažą miestelį Prosperą, siekdama tapti profesionalia valstybės skiriama advokate. Neilgai trukus Kendalė pamilsta žaviausią šio miestelio vyriškį ir su juo sukuria šeimą. Viskas taip panašu į svajonę... Kendalė laukiasi kūdikio ir laimei, rodos, nėra ribų, tačiau... Moteris net įtarti negali, kad šis pojūtis greitai duš kaip trapiausias stiklas, o ji pati bus įpainiota į kraupų fanatišką ir neapykantos kupiną  sąmokslą bei taps didžiulės apgavystės dalyve. Kendalė toliau sėkmingai dirba savo darbą, tačiau ima justi, kad ją supa keisti dalykai, paslaptys, baimė ir išsigandusios akys, kol galų gale... moteris tampa žiauraus nusikaltimo liudininke. Ir nuo šiol pavojus gresia ne tik jai pačiai, bet ir brangiausiam kūdikiui, o gražiausiomis svajonėmis pieštas gyvenimas virsta tikru košmaru...
Romanas „Liudytoja“, kaip ir visos Sandra Brown knygos, pasižymi intriguojančiu siužetu, gyvais veikėjų charakteriais ir netikėta pabaiga. O paėmus į rankas, jau ir nesinori paleisti iki pat pabaigos.
Puslapių skaičius: 432 psl.
Išleido: Alma littera, 2011
Knyga: pasiskolinta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą