2014 m. sausio 8 d., trečiadienis

1 (85) Tess Gerritsen "Pameistrys"

Įvertinimas: 5/5  
Mano nuomonė: ši autorė tikrai nuostabi detektyvų rašytoja :) "Pameistrys" kaip iš pavadinimo galima spręsti - "Chirurgo" tęsinys. Pradžia pasirodė truputį nuobodoka, tiksliau tai, ko tikėjausi, bet kuo toliau skaitant, tuo darėsi įdomiau. Iškilo netikėtų istorijos posūkių. Pameistrys pasirodė visai ne toks, koks iš pradžių atrodė. Taip pat istorijoje atsirado naujas veikėjas - federalinis agenta Gabrielis Dinas. Taip į istoriją įtrauktas ir meilės romanas :) Bet jis ne toks, kokį galite įsivaizduoti ;) Nenoriu daugiau išduoti, bet bus tikrai įdomu ;) Patiko knygos pabaiga. Patinka knygų serijos, kurių pabaiga yra pradžia į kitos knygos istoriją, bet nesudaro problemos, jei toliau ir neskaitysi. Beje, ši knygų serija šiek tiek primeną "Pjūklą" - net ir nusikaltėliui esant suparalyžiuotam ar sėdint kalėjime, veiksmas vistiek vyksta.
Žodžiu, laukiu nesulaukiu, kada galėsiu paimti į rankas sekančią serijos dalį "Dvynės". Jau netgi įtariu apie ką ji bus :)
Oficialiai: Žinau, kad nesu vienintelis toks žmogus šioje žemėje. Kažkur yra kitas. Ir jis laukia manęs...
Jau metus laiko Chirurgas uždarytas kalėjime, tačiau jo šiurpus šešėlis ir toliau persekioja miestą, o ypač Bostono policijos Žmogžudysčių tyrimo skyriaus detektyvę Džeinę Ricoli: netikėtai atsiranda dar vienas žiaurus nusikaltėlis, kurio žudymo būdas toks panašus į Chirurgo. Nejaugi vienas šaltakraujis žudikas mėgdžioja kitą? Kaip galėjo šie du pabaisos susisiekti?
Tarsi to būtų negana, iš kalėjimo pabėga Chirurgas, ir, žinoma, du talentingi iškrypėliai žudikai, meistras ir pameistrys, suvieniję jėgas pradeda medžioti sunkiausiai pasiekiamą grobį - moterį, kuri medžioja juos."
Puslapių skaičius: 336 psl.
Išleido: Jotema, 2010
Knyga: iš bibliotekos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą