2012 m. lapkričio 4 d., sekmadienis

20 (20) Dan Brown "Meteoritas"

Įvertinimas: 5/5
Mano nuomonė: šią knygą perskaičiau dar pavasarį. Knyga tikrai paliko didelį įspūdį, kaip ir visos Dan Brown knygos. Man labai patinka jo išlaikoma įtampa bei niekada nenuspėjama ateitis. Dievinu knygas, kurias skaitant iki paskutinio puslapio nežinai, kuo visa tai baigsis ir kas už viso to slepiasi. Ką jau ką, o šitai Brownas sugeba. Įsivaizdavimas, kas dėl visko kaltas keičiasi kiekviename skyriuje, kol galų gale išsiaiškini, kad viskas ne taip, kaip manei. Labai patinka šio autoriau kuriami herojai, kurie nėra vien teigiami, turi ir negatyvių sąvybių bei ne visada elgiasi teisingai. Aišku kartais jie per daug protingi, bet kitaip būtų sunku išvystyti šią istoriją.
Žodžiu knyga labai patiko. Visiems rekomenduočiau ją paskaityti kaip ir kitas šio rašytojo knygas. Bandysiu ieškot kažkur naujausios jo knygos "Prarastas simbolis".
Oficialiai: NASA palydovas Arkties Milno ledyne aptinka giliai įšalusį meteoritą. Paimtame jo mėginyje randamos suakmenėjusios fosilijos, primenančios utėles, kurios įrodo, kad yra gyvybė ir už Žemės ribų. Patikrinti meteorito tikrumo pakviečiami keturi nepriklausomi mokslininkai, kurie vieningai nutaria, kad meteoritas yra tikras. Paskelbus žinią apie atradimą pasaulio žmonėms netikėtai aptinkama įrodymų, rodančių, kad meteoritas tėra iš Marianų įdubos ištraukta, specialiai apdirbta ir į ledyną įgrūsta uoliena.
Puslapių skaičius: 392 psl.
Išleido: Jotema, 2006
Knyga: nuosava.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą